Musicalgroepen

 

Twinkel donderdag

Deze musicalgroep bestaat uit 12 leerlingen in de leeftijd van 6 t/m 8 jaar oud. Tijdens de voorstelling spelen ze samen met de twinkelgroep van de donderdag de eilandbewoners!

Twinkel woensdag

Deze musicalgroep bestaat uit 8 leerlingen in de leeftijd van 6 t/m 8 jaar oud. Tijdens de voorstelling spelen ze samen met de twinkelgroep van de woensdag de eilandbewoners!

Ster woensdag

Deze musicalgroep bestaat uit 14 leerlingen in de leeftijd van 8 t/m 10 jaar oud. Zij spelen tijdens de voorstelling de zeeslangen!


Ster+ woensdag

Deze musicalgroep bestaat uit 19 leerlingen in de leeftijd van 10 t/m 12 jaar oud. Zij spelen tijdens de voorstelling de matrozen en de meeuwen!

Ster donderdag

Deze musicalgroep bestaat uit 15 leerlingen in de leeftijd van 7 t/m 10 jaar oud. Zij spelen de dieren tijdens de voorstelling. Wat een gezellige 'Beestenboel' zal dit worden! ;-)

Ster+ donderdag

Deze musicalgroep bestaat uit 17 leerlingen in de leeftijd van 10 t/m 12 jaar oud. Zij spelen tijdens de voorstelling de schoolkinderen!


Shine donderdag

Deze musicalgroep bestaat uit 13 leerlingen in de leeftijd van 12 t/m 16 jaar oud. Tijdens de voorstelling spelen zij de patiënten, verzorgers en artsen in de inrichting!

Sparkles donderdag

Deze musicalgroep bestaat uit 15 leerlingen in de leeftijd van 12 t/m 16 jaar oud. Tijdens de voorstelling spelen zij de personages!


Musicalschool Étoile

De Weijer

Raetsingel 1

5831 KC Boxmeer

 

Contact

Email leonie@musicalschooletoile.nl

Telefoon 06 45370212